Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

4 november 2019

Analytiker anser att Toleranzias emission är intressant

Analytiker anser att Toleranzias emission är intressant


Börsplus anser att Toleranzias nyemission är intressant att teckna för riskvilliga.


Toleranzia gör just nu en företrädesemission på 18,6 Mkr till 4 kr per aktie. I en analys anser Börsplus att emissionen är intressant att teckna för riskvilliga.

"Det är en förhållandevis liten emission Toleranzia genomför. Uppsidan med det är mindre utspädning. Nedsidan är att det finns stor risk för ytterligare en nyemission om inte mjuka pengar trillar in. Som aktieägare ska man ställa in sig på ytterligare minst en till företrädesemission. Med det sagt är Toleranzia ett seriöst projekt med en betydande uppsida. Risken är hög och aktien rekommenderas främst vana bioteknikinvestorer"

För investerare i största allmänhet är dock rekommendationen neutral.

 

Se även: Intervju med vd för Toleranzia i samband med nyemission

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med Luxbright

IPO-intervju med Luxbright

Luxbright är ett teknikföretag med fokus på att utveckla och kommersialisera en ny generations röntgenrör. Genom patenterad teknik erbjuder Bolaget innovativa röntgenrör, generatorer och framtida röntgensystem till internationella systemleverantörer för att kunna förbättra och skydda liv genom att möjliggöra skarpare röntgenbilder. Bolagets röntgenrör utgör ett kraftfullt, stabilt, och kostnadseffektivt alternativ till konventionella röntgenrör. Intervju med vd Mats Alm i samband med bolagets IPO på First North.

Följ oss