Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

4 november 2019

Analytiker anser att Toleranzias emission är intressant

Analytiker anser att Toleranzias emission är intressant


Börsplus anser att Toleranzias nyemission är intressant att teckna för riskvilliga.


Toleranzia gör just nu en företrädesemission på 18,6 Mkr till 4 kr per aktie. I en analys anser Börsplus att emissionen är intressant att teckna för riskvilliga.

"Det är en förhållandevis liten emission Toleranzia genomför. Uppsidan med det är mindre utspädning. Nedsidan är att det finns stor risk för ytterligare en nyemission om inte mjuka pengar trillar in. Som aktieägare ska man ställa in sig på ytterligare minst en till företrädesemission. Med det sagt är Toleranzia ett seriöst projekt med en betydande uppsida. Risken är hög och aktien rekommenderas främst vana bioteknikinvestorer"

För investerare i största allmänhet är dock rekommendationen neutral.

 

Se även: Intervju med vd för Toleranzia i samband med nyemission

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Mobilspelsföretaget MAG Interactive gör comeback

Mobilspelsföretaget MAG Interactive gör comeback

Mobilspelsföretaget MAG Interactive gör comeback efter en trist utveckling sedan noteringen. Bolaget gjorde en IPO i slutet av 2017 till kursen 44 kr och analytikerna var överlag positiva. Men siffrorna utvecklades inte enligt förhoppningarna och aktiekursen närmade sig 11 kr. Men sedan mitten av mars 2020 har aktiekursen tagit fart och stängde på 24,20 kr i fredags. Detta får förmodas vara en konsekvens av att bolagets gamla spel fortsätter att ha spelare samtidigt som bolagets nya spelsläpp på senare tid har visat sig få fotfäste på marknaden. I denna video blir bolagets vd Daniel Hasselberg intervjuad.

Följ oss