Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

10 december 2017

Aktuella och kommande noteringar

Aktuella och kommande noteringar


Atvexa noteras på First North den 13 december, Luxbright siktar på slutet av 2018, samt listan på alla noteringar som är kvar innan året är slut.


Atvexa - Ett ägarbolag för självständiga dotterbolag som driver verksamheter inom förskola och skola. Gör en nyemission på 40 Mkr, och ägare säljer aktier för upp till 35 Mkr, där teckningsperioden pågår t o m 11 december och den 13 december noteras sedan aktien på First North. Humle Kapitalförvaltning och Lancelot Asset Management är ankarinvesterare.

Luxbright - Utvecklar röntgentuber baserade på en helt ny teknik som kallas fältemission. Enligt Affärsvärldens ryktessida så ska företaget noteras på någon av de mindre listorna under slutet av 2018.

Lista på alla kommande noteringar innan året är slut. Listan är lång, men alla håller som bekant inte tidsplanen, men runt 15 bolag kommer i alla fall att hinna börja handlas innan nyårsraketerna smäller.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials - Intervju med VD inför notering

Leading Edge Materials är ett kanadensiskt gruvbolag med tillgångar i främst Sverige. Bolaget har tillgångar inom brett spektrum, fokus är grafit, sällsynta jordartsmetaller, litium, kobolt och tungsten. Bolaget är noterat på TSX Venture i Kanada men planerar att parallellnotera sig på First North innan 2017 är slut.

Följ oss