Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

10 december 2017

Aktuella och kommande noteringar

Aktuella och kommande noteringar


Atvexa noteras på First North den 13 december, Luxbright siktar på slutet av 2018, samt listan på alla noteringar som är kvar innan året är slut.


Atvexa - Ett ägarbolag för självständiga dotterbolag som driver verksamheter inom förskola och skola. Gör en nyemission på 40 Mkr, och ägare säljer aktier för upp till 35 Mkr, där teckningsperioden pågår t o m 11 december och den 13 december noteras sedan aktien på First North. Humle Kapitalförvaltning och Lancelot Asset Management är ankarinvesterare.

Luxbright - Utvecklar röntgentuber baserade på en helt ny teknik som kallas fältemission. Enligt Affärsvärldens ryktessida så ska företaget noteras på någon av de mindre listorna under slutet av 2018.

Lista på alla kommande noteringar innan året är slut. Listan är lång, men alla håller som bekant inte tidsplanen, men runt 15 bolag kommer i alla fall att hinna börja handlas innan nyårsraketerna smäller.

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med vd för Occlutech

IPO-intervju med vd för Occlutech

Occlutech är en ledande specialiserad leverantör av minimalt invasiva hjärtimplantat, med en mission att förbättra livskvaliteten för personer med hjärtsjukdomar. Occlutech gör en IPO på First North och här blir vd Sabine Bois intervjuad om företaget och noteringen.

Följ oss