Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

20 april 2017

Aktuella och kommande noteringar

Aktuella och kommande noteringar


Fem bolag som noterar sina aktier är Matra Petroleum, International Petroleum Corporation, Cimco Marine, Nitro Games och Logistea.


Matra Petroleum - Oljebolag som producerar olja från konventionella oljekällor i USA. Noterar sig idag på First North. Bakom bolaget står Maxim Barskiy och Eric Forss. Intervju med ordförande.

International Petroleum Corporation - Oljebolaget är en avknoppning från Lundin Petroleum som nu ska expandera. Noteras på First North den 24 april.

Cimco Marine - Har utvecklat OXE Diesel, världens första dieselutombordare i de högre effektnivåerna. Det mesta tyder på att bolaget ska notera sig under våren på någon av MTF-listorna.

Nitro Games - Utvecklar och publicerar mobilspel. Det finska bolagets fokus är strategispel i midcore-segmentet med en free-to-play-affärsmodell. Företaget meddelade nyligen att de ska notera sig på First North i Stockholm.

Logistea - Ett enfastighetsbolag skapat av Catella Corporate Finance som äger logistikfastigheten Örja 1:20 som används av det danska logistik- och transportföretaget DSV. Fastigheten är bebyggd med en modern terminalbyggnad med tillhörande kontor och har en uthyrningsbar yta om drygt 40 000 kvadratmeter. Fastigheten är belägen i Landskrona och utgör en del av DVS:s nordiska logistikcenter och byggnaderna på den förvärvade fastigheten uppfördes 2012. Bolaget ägs av 230 investerare som är kunder till Catella Corporate Finance och ska noteras på First North.


Läs även: Zaplox - marknadsledare på mobilnycklar

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med VD för LumenRadio

IPO-intervju med VD för LumenRadio

LumenRadio utvecklar och säljer tillförlitliga trådlösa produkt-till-produkt-uppkopplingar för verksamhetskritiska applikationer inom Internet of Things (IoT). LumenRadio erbjuder skalbara lösningar som bygger på en egenutvecklad och patenterad teknik för tillförlitlig trådlös dataöverföring på de öppna frekvensbanden, vilket ersätter traditionella kablar för styrning och automation. Intervju med vd Alexander Hellström i samband med IPO på First North.

Följ oss