Aktuella noteringar under juni

Elicera Theraputics och Brilliant Future noterar sig under juni. Det gör även Revolutionrace och Acast som nu har släppt sina prospekt

Vi skrev förra veckan om 14 kommande noteringar under juni och veckan innan om 10 kommande noteringar under juni. Denna vecka adderar vi ytterligare två företag som ska notera sig under juni och så lyfter vi fram ytterligare två, något större, som vi tidigare har uppmärksammat men som nu även har släppt sina prospekt.

Elicera Therapeutics – Ett cell- och genterapibolag i klinisk fas som utvecklar immunonkologiska behandlingar med fokus på CAR T-celler och onkolytiska virus. Gör en noteringsemission på 52 Mkr och noteras på First North den 11 juni. Se även intervju med vd.

Brilliant Future – Hjälper organisationer att bli bättre genom att mäta engagemanget hos medarbetare och kundernas upplevelse. Just nu erbjuds aktieägare i Wise Group att köpa aktier i Brilliant Future av Wise Group. Den 23 juni noteras företaget på First North. Se även intervju med vd.

Två aktuella noteringar där prospekt har släppts

Revolutionrace – Ett e-handelsföretag som designar och säljer egna outdoor-kläder. Noteringserbjudandet består av befintliga aktier för 2 834 Mkr. Teckning pågår t.o.m. 15 juni och noteringen på Nasdaq Stockholm sker den 16 juni.

Acast – En podcast-plattform med ett stort fokus på att skapa intäkter för skaparna, i form av dynamiska annonser och betalfunktion. Bolaget har nu ett noteringserbjudande öppet på 1 575 Mkr i nya aktier och 531 Mkr i befintliga aktier. Teckning pågår t.o.m. 15 juni och aktierna noteras på First North den 17 juni.


Läs även:

Här är börsnykomlingen Emplicure som tar innovativa läkemedel snabbare till godkännande

Intellego Technologies – Världsledande teknikutvecklingsbolag inom färgförändrande indikatorer för UV gör en IPO

 

Brilliant Future AB

Brilliant hjälper organisationer att bli bättre genom att mäta engagemanget hos medarbetare och kundernas upplevelse.