Nyemission i

Stockwik Förvaltnings AB

Ej tillgängligt

Stockwik Förvaltnings är ett investeringsföretag fokuserat på förvärv och förvaltning av svenska kvalitetsföretag. Stockwik Förvaltnings AB hette tidigare StjärnaFyrkant AB. StjärnaFyrkant AB hette tidigare Mobyson AB. Tidigare även Onetwocom, Freetel, Extended Capital Group, Lap Power Holding, Petro Arctic och Polargasintressenter.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Prospekt

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Företrädesrätt 1:1

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Handel med teckningsrätter pågår under perioden 10 september - 21 september 2010. Erik Penser är finansiell rådgivare till bolaget i samband med företrädesemissionen.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

StjärnaFyrkant-Stockwik drar i handbromsen

Det havererade börsföretaget StjärnaFyrkant som ska byta namn till Stockwik smög på fredagskvällen ut ett pressmeddelande om att de stoppar utdelningen av de två dotterbolagen. Någon förklaring till detta drastiska beslut anges inte.

Stockwik – ett nytt investeringsföretag på börsen

Stockwik blir ett investeringsföretag på Stockholmsbörsen med David Andreasson som VD och hjärna, när nuvarande telekomverksamhet delas ut till aktieägarna.

Havererat bolag på Stockholmsbörsen ska bli tre

StjärnaFyrkant på Stockholmsbörsen är ett misslyckat förstag som säljer alla möjliga former av telekomtjänster. Nu ska företaget delas upp i tre noterade företag.