Nyemission i

Simris Group AB

Ej tillgängligt

Simris Alg tillverkar omega-3-tillskott från odlade alger, som växtbaserat och miljömässigt hållbart premiumalternativ till fiskolja. Simris Group AB hette tidigare Simris Alg AB.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Prospekt

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Företrädesrätt 1:1. Aktieägare erhåller en (1) teckningsrätt för varje en (1) aktie som ägs på avstämningsdagen. En (1) teckningsrätt ger rätten att teckna en (1) ny B-aktie.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Företrädesemissionen omfattas till cirka 7,1 procent av teckningsförbindelser och till cirka 73,5 procent av emissionsgarantier, sammanlagt är företrädesemissionen säkerställd till cirka 80,5 procent.

Uppdatering: En preliminär sammanräkning visar att Simris Algs företrädesemission tecknades till 110 %. 85,2 % med företrädesrätt och 24,9 % utan.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Alger som odlas hos Simris

Simris stoppar algproduktionen – behöver kapital

Simris Group stoppar algproduktionen som behöver kapital för att startas upp igen. Fokuserar på Simris Biologics-verksamheten inom läkemedel.

Simris Alg, omega-3-marknadens Tesla

Simris Alg äger hela värdekedjan ”from farm to bottle”, från odling av mikroalger till färdiga omega-3-produkter till konsument. Simris Alg gör just nu en nyemission och vi har därför ställt några frågor till vd Fredrika Gullfot.

Intervju med algodlare i Almedalen

Politikerveckan i Almedalen är i full sving och som vanligt är även media och företag på plats. Breakit har även i år en scen där de intervjuar entreprenörer och tidigare idag blev Fredrika Gullfot, VD och grundare av Simris Alg, intervjuad.

Tuff start för Simris Alg-aktien på noteringsdagen

Det blev en tuff start för Simris Alg-aktien som började handlas på First North i fredags. Intervju med företagets grundare och VD Fredrika Gullfot direkt från börsgolvet.

Alger, life science, bilar, kaffemaskiner och läkare noteras

Simris Alg, Addlife, Nilsson Special Vehicles, Sjöstrand Coffee och Läkarresurs ska notera sina aktier. Medan den stora affären i Avito ändrar förutsättningarna för en börsnotering.

Simris Alg tar in 26,5 miljoner kronor i nyemission

Omega-3-bolaget Simris Alg stänger höstens riktade nyemission på rekordbeloppet 26,5 miljoner kronor. Pengarna skall användas för en utbyggnad av bolagets banbrytande algodling, samt rörelsekapital för nästkommande verksamhetsår. Flera nya större finansiärer passade på att gå in i bolaget, bland annat Förbundet Djurens Rätt.