Nyemission i

SaltX Technology Holding AB

Ej tillgängligt

SaltX Technology utvecklar och säljer en patenterad energilagringsteknologi under varumärket SaltX. SaltX Technology Holding AB hette tidigare Anodaram AB. Anodaram AB hette tidigare WYA Holding AB. WYA Holding AB hette tidigare Anodaram AB.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Prospekt

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Riktad emission, de befintliga aktieägarna Stiftelsen Industrifonden och SMA Mineral AB deltar genom teckning av 2 409 638 aktier vardera, motsvarande sammanlagt cirka 26,3 procent av den Riktade Nyemissionen. Vidare tillförs Bolaget en ny aktieägare i form av ABB genom teckning av 13 500 000 aktier, motsvarande cirka 73,7 procent av den Riktade Nyemissionen.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Genom det fördjupade samarbetet och nyemissionen får SaltX en optimal industriell partner med lång erfarenhet av att skala upp och implementera ny industriell teknologi på global nivå, tillsammans med ett betydande kapitaltillskott varigenom ABB blir den tredje största aktieägaren i SaltX. Detta stärker oss som bolag och gör det möjligt för oss att accelerera våra tillväxtplaner. Tillsammans med ABB och våra andra partners kan vi avsevärt förbättra våra möjligheter att ta en ledande roll i den elektrifieringsvåg som sveper genom industrisektorn”, kommenterar Carl-Johan Linér, VD för SaltX.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

SaltX fabrik

SaltX säkrar 38 miljoner kronor – ingår fördjupat avtal med ABB

SaltX har varit i behov av att ordna finansiering och idag meddelade bolaget att de gör en riktad emission på 38 miljoner kronor som till stor del tecknas av ABB som man även ingår ett fördjupat samarbete med.

Bea Åkerlund, grundare av First North-bolaget WhoYouAre sommarpratar

Bea Åkerlund, grundare av WhoYouAre (WYA Holding) som noterades på First North i april tidigare i år, sommarpratade den 1 augusti.

Temperaturen stiger på noteringsmarknaden

Många intressanta företag söker sig till de mindre marknadsplatserna samtidigt som temperaturen även stiger på noteringsmarknaden för bolag som vill till Stockholmsbörsen.