Nyemission i

Nordiska Innovationsfonden AB

Ej tillgängligt

Nordiska Innnovationsfonden är ett investeringsföretag. Nordiska Innnovationsfonden hette tidigare Newton Nordic AB. Newton Nordic AB hette tidigare Intuitive Aerial AB.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Företrädesrätt 1:3. Aktieägare en (1) uniträtt för varje innehavd aktie per avstämningsdagen. Det krävs tre (3) uniträtter för att teckna en (1) unit Varje unit innehåller en (1) aktie samt en (1) vederlagsfri teckningsoption av serie 8.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Två teckningsoptioner av serie 8 ger rätt att teckna en (1) ny aktie i bolaget till en teckningskurs som uppgår till 0,21 kronor under tiden från och med den 1 maj 2024 till och med den 30 maj 2024.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Newton Nordic breddar sitt erbjudande

Newton Nordic börjar leverera hela rörliga kamerasystem, en förflyttning som tar avstamp i kommersiella drivkrafter som Augmented Reality, automatisering och fjärrproduktion. Vi har ställt några frågor till vd Henrik Lewander.

En andra drönare till aktiemarknaden

Marknaden för obemannande flygfarkostar blir allt hetare och Sverige ligger bra till. Cybaero har fått sitt genombrott och nu kommer även Intuitive Aerial till aktiemarknaden.