Nyemission i

Nelly Group AB

Nelly Group är ett e-handelsföretag som driver nelly.com som är ett av Nordens starkaste modevarumärken för unga kvinnor samt nlyman.com. Nelly Group AB hette tidigare Qliro Group AB. Qliro Group AB hette tidigare CDON Group AB. CDON Group hette tidigare MTG Internet Retailing.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Företrädesrätt 2:3. Aktieägare erhåller 1 teckningsrätt för varje 1 innehavd aktie i bolaget. 3 teckningsrätter ger rätt att teckna 2 nya aktier.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

De fullständiga emissionsvillkoren, inklusive teckningskurs och antal nya stamaktier, kommer att fastställas av styrelsen och offentliggöras senast den 10 mars 2023.

Rite Ventures, Stefan Palm (genom bolag) och Mandatum, som tillsammans innehar cirka 51 procent av det totala antalet aktier och röster i Nelly, har åtagit sig att teckna sina pro rata-andelar i Företrädesemissionen samt ingått vederlagsfria garantiåtaganden för sina respektive pro rata-andelar av den del av Företrädesemissionen som inte omfattas av teckningsförbindelser. Därmed omfattas hela Företrädesemissionen av teckningsförbindelser och garantiåtaganden. Ingen ersättning kommer att utgå varken för teckningsförbindelserna eller garantiåtagandena.

Uppdatering: Nelly har publicerat villkoren.

Uppdatering: Nellys företrädesemission tecknades till 87 % med företrädesrätt och totalt blev den tecknad till 111 %. Inga garantier kommer således att användas.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Pekar ut aktier

Fem bra aktier enligt Börsveckan

Börsveckan har denna gång analyserat nio företag och hela fem aktier får köprekommendationer. De övriga fyra får avvakta-rekommendation.

Börsveckans analytiker ger köp- och säljrekommendationer

Börsveckan har i sin aktuella utgåva tittat närmare på ett antal aktier och ger köprekommendation till Coor och Svedbergs samt en säljrekommendation till Nelly.

Åtta aktier med stor potential

Listan på de åtta aktier som har högst potential, enligt en sammanställning gjord av Factset på vad analytikerna i genomsnitt har för riktkurser. I toppen hittar vi CDON och Elekta, två aktier där åsikterna ofta går isär. Vi hittar även BE Group som precis har genomfört en nyemission.

Aktier i småbolag analyserade

Aktier i småbolag analyseras. MTG, Axis, Cdon och Betsson, samt Transcom och Clas Ohlson. Samt marknaden i allmänhet för smallcap-företagen.

CDON Group – Nyemission, uppköp, uppdelning eller…?

Ehandelsgruppen CDON Group har flera bra företag, men just CDON-verksamheten har problem och drar ner helheten. Nyemissioner.se tittar på de olika vägarna framåt.

Marknaden och företagen inom ehandel analyserade

Ehandel är hetare än någonsin och Kinnevik med sitt Rocket Internet och Zalando har fått se sin aktiekurs lyfta ordentligt. Samtidigt finns det ett högst bergränsat antal noterade alternativ. Jonas Elofsson och Charlotte Stjerngren går igenom marknaden och företagen.