Nyemission i

Nelly Group AB

Ej tillgängligt

Nelly Group är ett e-handelsföretag som driver nelly.com som är ett av Nordens starkaste modevarumärken för unga kvinnor samt nlyman.com. Nelly Group AB hette tidigare Qliro Group AB. Qliro Group AB hette tidigare CDON Group AB. CDON Group hette tidigare MTG Internet Retailing.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Prospekt

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Riktad emission via ett bookbuilding-förfarandet anordnat av Carnegie.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Qliro Group AB inledde denna emission efter att börsen stängt den 26 augusti 2020 och den ska vara klar innan börsen öppnar den 27 augusti.

"Nettolikviden från Nyemissionen avses främst att användas för att stärka kapitalbasen i Qliro Groups dotterbolag Qliro AB ("Qliro") för att möjliggöra fortsatt tillväxt inom den snabbt växande marknaden för betallösningar till större e-handlare i Norden och andra digitala banktjänster till Qliros kundbas om cirka 2,2 miljoner aktiva kunder. Resterande del, cirka en tredjedel av nettolikviden, avses att användas för att delvis finansiera uppdelningen av koncernen samt stärka det egna kapitalet i moderbolaget Qliro Group som sedermera kommer att namnändras till Nelly Group när uppdelningen av koncernen är genomförd."

Uppdatering: Qliro Group AB fick in 210 Mkr till 7 kr per aktie.

Mandatum Life, ett helägt dotterbolag inom Sampo Group tecknade sig för aktier motsvarande 9,8 procent av det totala antalet utestående aktier i Qliro Group efter nyemissionen. Utöver Mandatum Life deltog även ett antal svenska och internationella institutionella samt professionella investerare i Nyemissionen.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Pekar ut aktier

Fem bra aktier enligt Börsveckan

Börsveckan har denna gång analyserat nio företag och hela fem aktier får köprekommendationer. De övriga fyra får avvakta-rekommendation.

Börsveckans analytiker ger köp- och säljrekommendationer

Börsveckan har i sin aktuella utgåva tittat närmare på ett antal aktier och ger köprekommendation till Coor och Svedbergs samt en säljrekommendation till Nelly.

Åtta aktier med stor potential

Listan på de åtta aktier som har högst potential, enligt en sammanställning gjord av Factset på vad analytikerna i genomsnitt har för riktkurser. I toppen hittar vi CDON och Elekta, två aktier där åsikterna ofta går isär. Vi hittar även BE Group som precis har genomfört en nyemission.

Aktier i småbolag analyserade

Aktier i småbolag analyseras. MTG, Axis, Cdon och Betsson, samt Transcom och Clas Ohlson. Samt marknaden i allmänhet för smallcap-företagen.

CDON Group – Nyemission, uppköp, uppdelning eller…?

Ehandelsgruppen CDON Group har flera bra företag, men just CDON-verksamheten har problem och drar ner helheten. Nyemissioner.se tittar på de olika vägarna framåt.

Marknaden och företagen inom ehandel analyserade

Ehandel är hetare än någonsin och Kinnevik med sitt Rocket Internet och Zalando har fått se sin aktiekurs lyfta ordentligt. Samtidigt finns det ett högst bergränsat antal noterade alternativ. Jonas Elofsson och Charlotte Stjerngren går igenom marknaden och företagen.