Nyemission i

Logistea AB

Ej tillgängligt

Logistea är ett fastighetsbolag med fokus på lager, logistik och lätt industri Logistea AB hette tidigare Odd Molly International AB.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Prospekt

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Riktad emission via ett accelererat bookbuilding-förfarande andordnat av ABG Sundal Collier AB och Swedbank.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Efter att börsen stängt den 25 mars 2024 inledde Logistea en riktad emission på 250 Mkr.

Uppdatering: Logistea fick in 250 Mkr till 13,20 kr per aktie. Teckningskursen motsvarar en premie om 7,7 procent i förhållande till den volymviktade genomsnittliga kursen för Bolagets stamaktie av serie B de senaste tio handelsdagarna, en rabatt om 6,0 procent i förhållande till stängningskursen idag den 25 mars 2024 på Nasdaq Stockholm och motsvarar substansvärdet per stamaktie i Logistea som per den 31 december 2023 uppgick till 13,2 SEK.

Ett antal svenska och internationella institutionella investerare, däribland Fjärde AP-fonden och Länsförsäkringar Fondförvaltning samt de befintliga aktieägarna Slättö, Nordika och M2 Asset Management deltog.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Både Affärsvärlden och Di är positiva till Logistea som just nu gör en företrädesemission

Fastighetsbolaget Logistea gör just nu en företrädesemission. Affärsvärlden säger att emissionen är intressant att titta närmare på och Dagens industri ger en köprekommendation till aktien.

Logistikbyggnader, kullager och gambling bra att köpa

Tidningen Börsveckan har analyserat sju företag denna vecka och hittar tre aktier som man anser är köpvärda i vitt skilda branscher.

Tre köpvärda aktier och en man ska sälja

Börsveckan har denna vecka tittat närmare på sju olika företag. Securitas, NCC och Projektengagemang får köprekommendationer.