Nyemission i

KebNi AB

Ej tillgängligt

KebNi är verksamt inom satellitkommunikation och tröghetssensorsystem. KebNi AB hette tidigare Advanced Stabilized Technologies Group AB.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Prospekt

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Företrädesrätt 1:1. Varje en befintlig aktie i bolaget på avstämningsdagen berättigar till en (1) teckningsrätt. En (1) teckningsrätt ska berättigar till teckning av en (1) ny B-aktie i bolaget.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

ASTG sänkte priset per aktie från 6,5 till 6 öre då Euroclear endast accepterar priser i hela ören.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Kebni visar positivt rörelseresultat för första gången

Kebni visade under första kvartalet ett positivt rörelseresultat för första gången. VD Torbjörn Saxmo säger att det inte finns några planer på en nyemission utan att man räknar med att klara sig på bankfinansiering.

Kebni får sin andra volymorder från Saab värd 79,8 Mkr

Kebni har erhållit sin andra beställning på skräddarsydda sensorenheter till Saabs NLAW. Ordervärdet är 79,8 Mkr och leveranserna är planerade till 2024.

KebNi får volymorder på 76 Mkr

KebNi meddelade i fredags eftermiddag att de har fått sin första volymorder från Saab och att den är på hela 76,4 Mkr. Kebni har för övrigt en smått otrolig historia.

ASTG skapar stabilitet i en föränderlig värld

ASTG är verksamt inom satellitkommunikation och precisionsinertiella sensorer. Bolagets kunder återfinns vanligtvis inom försvar, kryssningsrederi, samt bland systemintegratörer som fokuserar på offshore-, gas- och oljeindustrin.