Nyemission i

Cloetta AB

Ej tillgängligt

Cloetta är en godistillverkare, med välkända varumärken så som Kexchoklad, Center, Plopp och Polly. Fazer Konfektyr Service AB hette tidigare Cloetta Fazer AB.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Prospekt

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Företrädesrätt 4:1. Varje 1 befintlig aktie av serie A berättigar till 1 teckningsrätt av serie A och varje 1 befintlig aktie av serie B berättigar till 1 teckningsrätt av serie B. 1 teckningsrätt av serie A respektive serie B ger rätt att teckna 4 nya aktier av respektive aktieslag.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Datum för emissionen är inte fastställda, datumen ovan av ungefärliga. Emissionen är, via teckningsåtaganden och garantier, garanterad till 100 %.

Uppdatering: Klubbade datum för teckningsperioden har nu lagts in.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Kexchoklad från Cloetta

Cloetta förklarat på 20 minuter

Bolagsanalyspodden går på 20 minuter igenom konfektyrbolaget Cloetta vilket ger en bra översikt av verksamheten.

Malaco och Gott & Blandat ingår i Cloetta

Cloetta har en låg värdering och en aktie med fin direktavkastning

Martin Björsell, analytiker på Nordea, ger sin syn på choklad- och godisföretaget Cloettas utveckling. Ser inget som kan få aktien att lyfta på kort sikt, men på sikt finns det potential.

Tre köpvärda aktier just nu

Tre bra aktier att köpa just nu är Cloetta, Moberg Pharma och Storytel anser Börsveckan i veckans utgåva. För Storytel är det nog första gången som aktien analyseras.

Bra småbolagsaktier att investera i

Här är de sex småbolagsaktier som är bra att investera i, inklusive motiveringar på varför de olika aktierna är bra köp.