Nyemission i

Africa Oil Corporation

Ej tillgängligt

Africa Oil prospekterar efter olja på Afrikas horn. Bolaget ingår i Lundin-sfären.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Prospekt

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Private placement, ej öppen för allmänheten.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Africa Oil meddelade den 28 november 2012 att de planerar att göra en private placement på 193,75 miljoner kanadensiska dollar till 7,75 CDN per aktie.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Tre bra oljeaktier för 2015

Tre bra aktier inom olja för 2015 är Lundin Petroleum, Africa Oil och Tethys Oil. Det är aktier som kan göra rejäla kursrallyn under året anser DIs analytiker.

Bra tillfälle att investera i Africa Oil-aktien

Africa Oil har kommit med rapport och Nordea skriver i en analysuppdatering att det är ett bra tillfälle att investera i Africa Oil-aktien. Aktien får rekommendationen stark köp.

Africa Oils nya fyndigheter i Kenya

Africa Oil har gjort nya fyndigheter i Kenya. Nick Walker, chief operating officer, talar om läget och att investerare har ett bra nyhetsflöde att se fram emot under året.

Africa Oil mot en riktig börsnotering

Först fyllde Africa Oil en nyemission på 3 miljarder kronor på två timmar, nu siktar ledningen på att aktien ska noteras på riktiga börser.

Africa Oil en aktie med stor potential

Det är stor potential i Africa Oil-aktien, hela 58 % enligt en färsk analys, och andra analytiker har ännu högre riktkurser. Lundin-bolaget är i ropet.

Africa Oil en köpvärd aktie

SEB inleder bevakning på Africa Oil och ger aktien en köp-rekommendation. Banken ser en bra uppsida i aktien och ett intressant nyhetsflöde.