Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i Qliro AB
Qliro AB

Qliro AB
Sveavägen 151
113 46 Stockholm

Hemsida:

www.qliro.com

Verksamhet:

Qliro erbjuder betallösningar och kreditlösningar till ehandlare.

Ägare:

Qliro Group AB 100 %.

Lista:

Nasdaq Stockholm

Status:

Kommande

Tid:

2020

Värdering:

Övrigt:

Qliro Group meddelade i stluet av oktober 2019 att de ska notera dotterbolaget Qliro på Nasdaq Stockholm under första halvåret 2020. Carnegie Investment Bank har utsetts till Global Coordinator och Bookrunner i samband med processen för en börsnotering.

Uppdatering: I början av februari 2020 upprepades planen att notera Qliro under första halvåret 2020.

Uppdatering: I mitten av mars 2020 skriver Di att tidsplanen för noteringen var mars-april 2020 men att noteringen nu skjutits upp. En talesperson för bolaget avböjer att kommentera tidsplanen.

Uppdatering: I mitten av mars 2020 meddelade Qliro Group AB att de skjuter på noteringen av Qliro AB. Verkar för övrigt även som att man hade planerat att göra en emission i samband med noteringen.

"I nuvarande marknadsläge avvaktar styrelsen tillsvidare med en nyemission i och notering av Qliro AB. Arbetet med utdelning av CDON till Qliro Groups aktieägare och särnotering av bolaget på First North fortgår. Styrelsens ambition att dela upp koncernen kvarstår, men processen kan komma att fördröjas."

Uppdatering: I mitten av juli 2020 meddelade Qliro Group AB att de tar bort de finansiella målen och tidigare guidningen för 2020 för Qliro AB.

"Qliro AB:s tidigare mål sattes utifrån en planerad börsnotering med ett kapitaltillskott, samt innan Covid-19 påverkade storleken på kreditförlustreserveringar."

Målet kvarstår att dela ut och notera Qliro AB under 2020.

Uppdaterat: 2020-07-14

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss