Loomis värdetransport

Loomis AB

Loomis erbjuder säkra och effektiva helhetslösningar för att hantera betalningar, vilket inkluderar distribution, hantering, förvaring och återanvändning av kontanter och andra värdeföremål. Loomis kunder är banker, detaljhandlare och andra finansiella aktörer. Loomis bedriver verk­samhet via ett internationellt nätverk av cirka 400 operativa lokalkontor i drygt 20 länder. Loomis sysselsätter cirka 25 000 personer.
Ingen nyemission hittades
Loomis värdetransport

Loomis förklarat på 20 minuter

Bolagsanalyspodden går på knappt 20 minuter igenom Loomis som ger en bra överblick av verksamheten som till stor del består av kontanthantering.

Köprekommendation till Haldex, Loomis och Diadrom

Köprekommendation till Haldex, Loomis och Diadrom

Börsveckan rekommenderar i veckans nummer köp av tre aktier. Två aktier får rekommendationen avvakta och Victoria Park där det finns uppköpsbud får ägarna rekommendationen att hålla kvar aktierna.
Fem bra och stabila aktier för 2013

Fem bra och stabila aktier för 2013

Tidningen Affärsvärlden har sammanställt en portfölj på fem bra och stabila aktier för 2013. Ledstjärnan för urvalet har varit bolag vars vinster är stabila även i dåliga tider. Vidare ledstjärnor har varit sunda finanser, låg värdering och en hög direktavkastning.
Loomis logo

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner