Nyemission i

ChargePanel AB

Ej tillgängligt

ChargePanel (Repayal) erbjuder en mjukvaruplattform för laddning av elfordon. Plattformen erbjuder white label-lösning, anslutning till globalt roamingnätverk av laddstolpar, samt är oberoende av både elbolag och hårdvarutillverkare.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Prospekt

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Riktad till JEQ Capital AB, Jinderman & Partners, JJV Investment Group AB, Robert Burén, Tellus Equity Partners, UBB Consulting och Ylber Rexhepi. En (1) unit består av en (1) aktie och en (1) teckningsoption av serie TO3.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Teckningsoptioner av serie TO3 ger rätt till teckning av totalt högst 2 000 000 nya aktier. Varje teckningsoption ska ge rätt att under perioden 1 oktober 2025 till och med 15 oktober 2025 teckna en ny aktie mot kontant betalning som motsvarar det lägsta av (i) 1,60 SEK och (ii) den lägsta teckningskursen som tillämpas i eventuella nyemissioner Bolaget genomför under teckningsoptionernas löptid fram till och med den 30 september 2025, dock lägst aktiens kvotvärde. För det fall samtliga teckningsoptioner av serie TO3 nyttjas för teckning kommer Bolaget tillföras cirka 3,2 MSEK.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

ChargePanel har ordnat finansiering

ChargePanel meddelade under söndagskvällen att man har ordnat finansiering i två delar. Ett konvertibellån och en teckningsförbindelse för TO1-optioner.