Nyemission i

Zoomability Int AB

Zoomability utvecklar och säljer fyrhjulsdrivna fordon drivna på el. Zoomability Int AB hette tidigare A IT-solutions AB.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Företrädesrätt 1:1. En (1) befintlig aktie i bolaget på avstämningsdagen ger en (1) uniträtt. En (1) uniträtt ger innehavaren rätt att teckna en (1) unit. Varje unit består av en (1) aktie och en (1) teckningsoption av serie TO4.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

"I samband med Företrädesemissionen avser en extern investerare att investera cirka 1,5 MSEK i Företrädesemissionen, motsvarande cirka 19 procent av emissionsvolymen. Denna avsikt att teckna i Företrädesemissionen är inte säkerställt genom bankgaranti, spärrmedel, pantsättning eller liknande arrangemang. Den externa investeraren har även uttryckt intresse att, i den mån det är möjligt, investera ytterligare kapital i Zoomability i samband med den kommunicerade Företrädesemissionen."

En (1) TO4 ger innehavaren rätt att teckna en (1) ny aktie i Zoomability under den period som löper från och med den 1 maj 2024 till och med den 15 maj 2024. Teckningskursen för TO4 ska uppgå till 1,20 SEK.

Uppdatering: Zoomabilitys företrädesemission tecknades till 35,8 %.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Ingen nyhet kopplad till Zoomability Int AB hittades