VR-investerarkväll i Stockholm

Den 23 maj är det dags för en unik investerarkväll inom den spännande VR-branschen, ett tech-område som är i sin linda samtidigt som världens företag, stora som små, nu sätter stort fokus på att vara med i utvecklingen.

Den 23 maj kl 18:30 är det dags för en unik investerarkväll inom den spännande VR-branschen, ett tech-område som är i sin linda samtidigt som världens företag, stora som små, nu sätter stort fokus på att vara med i utvecklingen.

Nu anordnas en unik investerarkväll på Scandic Anglais där du får lyssna till ett företag som är noterat och två som har noteringsplaner.

Crunchfish verkar inom de snabbväxande områdena förstärkt (AR) och virtuell verklighet (VR), där de utvecklar mjukvara som skapar nya interaktionsmöjligheter med konsumentelektronik. Crunchfish gör det bland annat möjligt att styra enheter med gester, vilket är helt avgörande för att förverkliga potentialen med VR och AR. Crunchfish är ett av Sveriges internationellt teknikledande företag. Noterat på First North. Crunchfish VD Joakim Nydemark presenterar.

ScioVR är ett svenskt VR-bolag som använder VR för forskning, utbildning och kunskapsöverföring. Bland annat samarbetar ScioVR med Södersjukhuset i Stockholm kring Virtual Operating Room, där läkarteam kan träna på operationer i en virtuell miljö.

PlayMagic är ett spelföretag från Malta som gör spel till flera olika plattformar, där man satsade på VR-spel redan från start. Företaget har byggt upp bra relationer med flera av världens stora teknik-, VR-, och spelbolag. PlayMagic är i en position där de kan dra nytta av att de stora aktörerna behöver bra innehåll till sina plattformar.

Anmäl dig redan idag på [email protected]

Det bjuds på kaffe och smörgås.

Tid: Tisdag 23 maj kl 18:30 – 20:30
Plats: Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, Stockholm

Välkommen!

PlayMagic Ltd

PlayMagic är ett spelutvecklingsföretag baserat på Malta med ett managmentteam som finns i ett flertal länder i Europa och USA. Bolaget har utvecklat spel för både mobil, pc och konsol, men fokuserar sedan några år tillbaka på VR-spel med både eget IP och licensierade varumärken.