Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

19 september 2014

Två aktuella First North-noteringar presenteras

Två aktuella First North-noteringar presenteras


Sprint Bioscience och Bayn Europe står båda inför att noteras på First North. Första Entreprenörsfonden bjuder in till presentation den 6 oktober i Stockholm. Två riktigt intressanta företag.


Sprint Bioscience är en del av den nya svenska läkemedelsindustrin med målet att ta fram läkemedelskandidater till den globala läkemedelsmarknaden inom cancerområdet på ett mer tids- och resurseffektivt sätt. Sprint Bioscience driver utveckling av flera läkemedelskandidater parallellt och har starkt fokus på tidig kommersialisering. Presenteras av Anders Åberg, VD och medgrundare. Mer om noteringen.

Bayn har varit verksamt sedan 2009 och är idag en etablerad aktör inom kvalitativa industriella metoder att minska sockeranvändandet och ersätta artificiella sötningsmedel i mat och dryck med stevia. Stevia är helt fritt från kalorier och har ett naturligt ursprung, vilket gör det till ett utmärkt naturligt alternativ till socker i en värld där diabetes samt fetma utmynnat i stora samhällsproblem med höga samhällsekonomiska kostnader. Bayn Europe utvecklar, marknadsför och säljer naturliga och kalorifria sötningsmedel till livsmedelsindustrin i Europa samt bistår bolag med behov av innovativa lösningar inom detta område. Bolagets Steviabaserade produkter säljs under varumärket EUREBA som i nuläget är lanserade i 15 produkter runt om i Europa, exempelvis choklad, drycker, glass och strösocker. Presenteras av Lucy Dahlgren, VD och medgrundare. Mer om noteringen.

Tid: Måndagen den 6 oktober klockan 18.00 - 20.00
Plats: Scandic Anglais Hotell, Stockholm, 1 tr konferensavd
Anmäl dig för mötet på: [email protected]

Kaffe och smörgås serveras under kvällen.

Av: Redaktionen Nyemissioner.se

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Fastpartner har byggt upp likviditet

Fastpartner har byggt upp likviditet

Fastpartners VD Sven Olof Johansson berättar att man har byggt upp likviditet för att kunna ta hand om alla sina obligationsförfall under de kommande tre åren.

Följ oss