Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

7 mars 2018

Tre företag som ska notera sina aktier i närtid

Tre företag som ska notera sina aktier i närtid


Tre företag som ska notera sina aktier i närtid är Fluicell, Green Landscaping och Bygghemma.


Fluicell - Ett life science-företag som säljer och utvecklar instrument för bioprinting, läkemedelscreening och farmakologi. Bolaget ska notera sig och inför det ta in 32,7 Mkr i en nyemission.

Green Landscaping - En leverantör av tjänster inom den svenska marknaden för skötsel av utemiljöer. Gör en nyemission på 75 Mkr och ägare säljer befintliga aktier för 300 Mkr inför en notering på First North den 23 mars. FSN Capital III är huvudägare.

Bygghemma - En av Nordens ledande internetbutiker inom gör-det-själv-sektorn. För två år sedan pratades det om en notering, men då bytte bolaget i stället ägare när Nordstjernan sålde till FSN Capital. Nu verkar dock en notering vara nära, DI skriver att den kan ske redan i början av april, och en värdering kring 7 miljarder kronor nämns.


Läs även: Sensorer, spel, solenergi, medicinsk behandling och magasinapp mot notering

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

CAG Group - Intervju inför notering

CAG Group - Intervju inför notering

C.A.G är ett IT-konsultföretag som är specialister inom IT-management, systemutveckling, drift & förvaltning och utbildning. Intervju med vd Åsa Landén Ericsson inför att bolaget noterar sina aktier på First North Premier. Hon hur berättar bland annat hur C.A.G ska behålla medarbetares och ägares engagemang när bolaget genomför sin förvärvsdrivna tillväxtstrategi.

Följ oss