Träffa tre spännande företag i Stockholm

Den 3 december är det åter dags för en kväll där företagsledare från intressanta bolag presenterar sina verksamheter.

Delta Minerals är sedan tidigare noterat och är nu inne i en mycket intressant period. Wifog noterade sig nyligen och är ännu så länge mer känt bland Sveriges mobilanvändare än vad de är på aktiemarknaden. Och till sist har vi Dividend som står inför en notering och kommer att presentera sig för första gången.

Kaffe och smörgås serveras under kvällen. Eventet är gratis, men obligatorisk anmälan till [email protected]

Datum: Torsdag den 3 december
Tid: Klockan 18:00 till ca 20:30
Plats: Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, Konferensavdelning 1 trappa upp

Välkommen!

Mer information om företagen som presenterar sig:

Delta Minerals arbetar med miljöprojekt i Filippinerna med stöd av regionala och lokala myndigheter. Bolaget utvinner mineraler från floder (närmare bestämt floddeltan) i norra Filippinerna. Råmaterialet (flodsand) transporteras till ett anrikningsverk där järnmalm och eventuella ädelmetaller avskiljs. Efter anrikningen säljs resterande sand och grus som byggmaterial och fyllnadsmaterial. Efter en längre tids förberedelser så har vi den senaste tiden kunnat läsa om nya försäljningsavtal, betalningar från kunder och nya satsningar. Delta Minerals är noterat på Aktietorget och kommer att presenteras av styrelseledamoten Christian Bönnelyche.

Wifog är en mobiloperatör som erbjuder mobilsurf, mobiltelefoni och sms-tjänster, där användaren har möjlighet att helt eller delvis finansiera kostnaden för sitt abonnemang genom att titta på reklam och ta del av erbjudanden från Wifogs partners samt delta i marknadsundersökningar. Sedan starten i december 2013 har drygt 200 000 personer registrerat sitt intresse och företaget har idag drygt 55 000 aktiva användare. Bolaget är noterat på Nasdaq First North. Bolaget kommer att presenteras av VD Peter Håkansson.

Dividend hjälper sina uppdragsgivare med ägarspridningar och ger sina aktieägare en intressant möjlighet på aktiemarknaden. Bolaget står inför en notering. Mer än så vet vi inte om bolaget just nu, utan du kommer liksom vi att få lyssna till bolagets första presentation för allmänheten.

Anmäl ditt deltagande till [email protected]

White Pearl Technology Group AB

White Pearl Technology Group består av ett större antal bolag som är verksamma inom informationsteknologi. Koncernen har närvaro i trettio länder. Koncernens verksamhet är inriktad på tillväxtmarknader, särskilt Afrika, Asien, Mellanöstern och i mindre utsträckning Latinamerika. White Pearl Technology Group AB hette tidigare DS Plattformen AB. DS Plattformen AB hette tidigare Dividend Sweden AB.