Tio bra amerikanska aktier för 2013

Listan på tio bra amerikanska aktier för 2013 sammanställd av hedgefond-kungen Leon Cooperman. De tio aktier han rekommenderade på förra årets DeliveringAlpha-konferens blev alla framgångsrika investeringar.

Årets DeliveringAlpha-konferens pågår just nu och flera av de stora investerarna delar med sig av sin kunskap. En av de mest intressanta personerna är Leon Cooperman, en stor hedgefond-aktör. På förra årets konferens rekommenderade han tio aktier, och alla blev bra investeringar.

Nu har han sammanställt en lista på tio bra aktier för 2013. Listan är uppdelad i tre kategorier, utifrån vilken typ av investering det är.

[b]Kvalitativa tillväxtaktier[/b]

1) Express Scripts (ESRX)
2) Qualcomm (QCOM)
3) Thermo Fisher Scientific (TMO)

[b]Aktier som är tillbaka från avgrunden[/b]

4) Qualicorp (QUAIF)
5) SandRidge Energy (SD)

[b]Tillväxtaktier med hög utdelning[/b]

6) Arbor Realty Trust (ABR)
7) Atlas Resource Partners (ARP)
8) Chimera Investment (CIM)
9) KKR Financial Holdings (KFM)
10) THL Credit (TCRD)

Leon Cooperman är dock noga med att påpeka att rekommendationerna inte är utan risk. Året som passerat har varit väldigt bra för alla aktier och han påpekar att Ben Bernanke, ordförande för amerikanska centralbanken, kan stöka till det beroende på vad han väljer att göra.

Läs även:

[u][url=http://nyemissioner.se/nyheter/tre_bra_aktier_foer_2013/169]Tre bra aktier för 2013[/url][/u]

[u][url=http://nyemissioner.se/nyhet/bra_aktier_foer_2013_enligt_jordanfonden/171]Bra aktier för 2013 enligt Jordanfonden[/url][/u]