Thunderful Groups notering är nära förestående

Thunderful Group är en förvärvande koncern inom gaming som i veckan bekräftade att de ska notera sig på First North. 600 Mkr tecknat på förhand.

Thunderful Group är en förvärvande koncern inom gaming. Det finns helt klart ett intresse för bolaget för det var länge sedan som så många av er hört av sig och frågat om vi hört något nytt om den planerade noteringen. Nu har bolaget i ett pressmeddelande bekräftat sin plan att noteras på First North. Inför detta ska bolaget göra en nyemission på 750 Mkr och även befintliga aktier ska erbjudas. Consensus Småbolag, Delphi Fondene, Knutsson Holdings AB, Naventi Fonder, Provobis, Strand Kapitalförvaltning och Vasastaden har åtagit sig att förvärva aktier i erbjudandet för ett belopp om 600 Mkr. De exakta villkoren och datumen är i skrivande stund ännu inte offentliggjorda, men det borde inte vara många dagar bort innan de kommer. Och tills dess, varför inte ännu en gång se videon med den underbara historien om hur det en gång började.

Thunderful Group AB

Thunderful Group är en pan-nordisk grupp som utvecklar och förlägger PC- och konsolspel för den globala dataspelsmarknaden, samt distribuerar spel, spelkonsoler, speltillbehör och leksaker på den nordiska marknaden. Gruppen bildades 2019 som en följd av omstrukturering av Thunderful- och Bergsala-sfärerna, var och en med sin egen långa historia.