The Wolf of Wall Street

Första trailern för filmen The Wolf of Wall Street har släppts. Den verklighetsbaserade filmen om boiler room-kungen Jordan Belfort med Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Första trailern för filmen The Wolf of Wall Street har släppts. Det handlar alltså om den verklighetsbaserade filmen om Jordan Belfort, mannen som tog boiler room-konceptet till Wall Street i stor skala och blev känd som The Wolf of Wall Street.

Lagen och verkligheten kom i kapp honom och han fick känna på en tid i fängelset. Men innan det levde han ett liv som tom Hollywood skulle ha svårt att hitta på. Stora pengar, galna fester, diverse upplägg för att runda lagen, buggning av myndigheter, droger och kvinnligt sällskap i mängder, kraschad yacht, bil och nästan en helikopter.

Det var ett absurt liv han levde, så boken han skrev, The Wolf of Wall Street, är en riktigt galen resa. I november kommer filmen gjord av Martin Scorsese med Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

[youtube]iszwuX1AK6A[/youtube]

Se även:[u][url=http://nyemissioner.se/nyhet/gordon_gekko_till_attack_mot_insiderhandel/43]Gordon Gekko till attack mot insider-handel[/url][/u]