Teckna Scout Gaming inför noteringen

Scout Gaming Group som utvecklar och erbjuder en daily fantasy sport-plattform till speloperatörer och mediabolag ska notera sig. Vi sammanställer vad analytikerna säger om erbjudandet inför noteringen.

Scout Gaming Group utvecklar och erbjuder en daily fantasy sport-plattform till speloperatörer och mediabolag. Företaget gör nu en nyemission på 60 miljoner kronor till 23 kr per aktie med sista teckningsdag den 27 november. Notering sker sedan på First North den 6 december. Men hur ska en investerare göra, vi sammanställer vad analytikerna rekommenderar.

Privata Affärer – Teckna

Privata Affärer rekommenderar sina läsare att teckna sig för aktier inför noteringen.

“Fantasy Sport är en underhållningsform som växer snabbt. Scout Gaming levererar bland annat tekniska plattformar för ändamålet och även om risken är hög är aktien intressant för chanstagare.”

SvD Börsplus – Teckna

SvD Börsplus ser Scout Gaming som ett nischat Netent och rekommenderar sina läsare att teckna.

“Börsaktuella Scout Gaming tror att så kallad Daily Fantasy Sport kan bli populärt i Europa precis som i USA och siktar på att etablera sig som nischens svar på Netent. Även om bolaget är i tidig fas har det inkasserat framgångar med bland andra Betsson på kundlistan. Att bolaget backas upp av tunga ankarinvesterare gör inte saken sämre.”

Läs fler aktieanalyser

Scout Gaming Group AB

Scout Gaming Group utvecklar och erbjuder en daily fantasy sport-plattform till speloperatörer och mediabolag.