Svolder är en bra aktie för att investera i små- och medelstora bolag på Stockholmsbörsen anser Di

Dagens industri ger en köprekommendation till Svolder-aktien till en medelrisknivå. Bra alternativ för att ta en position i små- och medelstora bolag på Nasdaq Stockholm.

Dagens industri ger en köprekommendation till Svolder-aktien till en medelrisknivå.

”Den som vill investera i lönsamma och utdelande små och medelstora bolag men vill slippa fondernas höga avgifter har ett alternativ på Stockholmsbörsen. Di sätter köpstämpel på en aktie som ger aktiv förvaltning till indexpris.”

Svolder investerar i småbolag på Stockholmsbörsen, vilket definieras som en storlek på upp till 20 miljarder kronor. Till en analysen har även en intervju med VD gjorts och på frågan om även bolaget på First North och onoterade aktierna kan bli aktuella så är svaret ett tydligt nej.

Svolder handlas till 4 procents premie mot underliggande tillgångar, men det kan vara ett lågt pris att betala för att ett förvaltarteam till låg kostnad sköter investeringarna.

Förutom att Svolder ger en nischad investeringsstrategi till låg kostnad så är det en placering i att man tror på att småbolagsaktier får en omvärdering på börsen.

Svolder AB

Svolder är ett investmentbolag som efter noggrann analys investerar i attraktivt värderade noterade svenska småbolag. Aktierna ska vara noterade på Stockholmsbörsen och värdering kan vara upp till 20 miljarder kronor.