Stark inledning för Betssons Angler Gaming

Betssons avknoppning Angler Gaming listades på Aktietorget den 6 juli och aktien har inlett starkt. Den 23 juli är det dags för onlinebingo-företaget United Media att listas.

Spelföretaget Betsson placerade en del av sin verksamhet i dotterbolaget Angler Gaming och delade ut bolaget till sina aktieägare. Den 6 juli listades Angler Gaming på Aktietorget och den inledande handeln har varit stark. Värdet per aktie angavs i memorandumet till 0,66 kr. Vilket kan jämföras med att aktien stängde på 1,65 kr i måndags. Angler Gaming har också varit den mest omsatta aktien på Aktietorget. Bolaget har en spännande resa framför sig, det har en hel del kunder och en egen plattform, samtidigt som det får ses som ett mindre och entreprenörsdrivet företag. [u][url=https://nyemissioner.se/nyhet/betsson_listar_angler_gaming_paa_aktietorget/57]Läs vår tidigare artikel som även innehåller memorandumet[/url][/u].

Aktietorget får dessutom ytterligare ett spelföretag snart. Det är United Media som listas på marknadsplatsen den 23 juli. United Media fokuserar på onlinebingo där det främsta varumärket är Happy Bingo. Det pågår sedan ett par år tillbaka en konsolidering på marknaden och United Media är den aktör som har köpt upp flera bingoverksamheter. [u][url=http://nyemissioner.se/planerad-notering/united_media_sweden_ab/359]Mer om den planerade noteringen av United Media[/url][/u].

Angler Gaming plc

Anglers verksamhet består i att äga och förvalta bolag som erbjuder slutkunder spel över internet. Dotterbolaget Starfishs verksamhet inriktar sig främst på olika former av kasinospel. Spelen som erbjuds är dels baserade på egen mjukvara som förvärvats från Betssons dotterbolag, dels på mjukvara från externa spelleverantörer.