Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

11 januari 2016

Spännande investerarkväll i Stockholm

Spännande investerarkväll i Stockholm


Den 20 januari är det dags för en ny spännande investerarkväll på Scandic Anglais. Bland annat presenterar sig Endomines på Stockholmsbörsen som just nu gör en nyemission.


Det är dags för en ny investerarkväll på Scandic Anglais i Stockholm den 20 januari. VD för Endomines på Stockholmsbörsen kommer att presentera företagets verksamhet och aktuella nyemission. En nyemission som är värd att kolla närmare på både för långsiktiga och kortsiktiga investerare (Aktiekursen på börsen är drygt 100% högre än priset i emissionen.). Anmäl ditt deltagande på [email protected]

 

Endomines bedriver prospekterings- och gruvverksamhet längs den 40 km långa Karelska guldlinjen. Företaget kontrollerar genom olika myndighetstillstånd prospekteringsrättigheterna till hela området. Endomines har sedan produktionsstarten 2011 producerat 3,5 ton guld. Företaget gör just nu en nyemission till mycket intressanta villkor som ger en unik möjlighet att kliva på. Endomines är noterat på Stockholmsbörsen och presenteras av VD Markus Ekberg.

Clinical Laserthermia utvecklar och marknadsför en säker, skonsam, effektiv och klinisk dokumenterad terapi för behandling av solida cancertumörer. Produkten baseras på immunstimulerande interstitiell lasertermoterapi (imILTCLS). Clinical Laserthermia är noterat på Aktietorget och inleder i slutet av januari en nyemission.

Gold Town Games är ett ungt och mycket spännande mobilspelsföretag som tar snabba steg framåt. Ibland kommer pusselbitarna på plats snabbare än planerat. Detta är bolagets första publika presentation, missa den inte, för nästa chans är sannolikt först till våren inför en planerad notering. 

 

Det servervas  kaffe och smörgås under kvällen.

Datum: Onsdag den 20 januari
Tid: 18:00-21:00
Plats: Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23, Stockholm, Konferensavdelningen 1 trappa upp

Det är gratis att delta men du måste anmäla ditt deltagande på [email protected]

Av: Redaktionen Nyemissioner.se

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Beowulf Mining är verksamt i tre länder

Beowulf Mining är verksamt i tre länder

Beowulf Mining är verksamt i tre länder. En av bolagets stora satsningar är i Sverige med Kallak-projektet. VD Kurt Budge presenterar verksamheten i samband med en nyemission. Bolagets aktier är noterade både på AIM i London och Spotlight i Sverige.

Följ oss