Sälj G5 Entertainment, köp Oriflame, Drillcon och Orexo

Affärsvärlden ger en säljrekommendation till G5 Entertainment och köprekommendationer till Oriflame, Drillcon och Orexo.

Sälj

G5 Entertainment får en sälj-rekommendation med en riktkurs på 200 kr på ett års sikt. ”G5 ångar på med högsta tillväxtväxeln, men det högvärderade aktiecaset haltar.”

Köp

Oriflame får en köp-rekommendation med en riktkurs på 320 kr på ett års sikt. ”Aktien har tappat rejält från årshögsta. För mycket, bedömer Affärsvärlden, som sätter rådet köp.”

Drillcon får en köp-rekommendation av Affärsvärlden som anser att kursraketen har mer att ge. ”Drillcon har nu redovisat nästan lika stor vinst första halvåret som under hela 2016. Belöningen från aktiemarknaden har inte låtit vänta på sig och aktien har rusat drygt 70 procent i år.”

Orexo får en köp-rekommendation med riktkursen 53 kr. ”En ökad efterfrågan i kombination med god lönsamhet gör att Affärsvärlden rekommenderar köp i läkemedelsbolaget.”

Läs fler aktieanalyser

G5 Entertainment AB

G5 Entertainment producerar högkvalitativa innovativa mobilspel åt världens ledande förlag och utvecklar lösningar för operatörer av trådlösa nätverk, innehållsleverantörer och mediaföretag.