Rusta förklarat på 20 minuter

Bolagsanalyspodden går på 20 minuter igenom lågprisdetaljshandelskedjan Rusta vilket ger en bra överblick av verksamheten. Sedan börsnoteringen i oktober har aktien gått upp 84 procent.

Bolagsanalyspodden går på 20 minuter igenom lågprisdetaljshandelskedjan Rusta vilket ger en bra överblick av verksamheten. Rusta börsnoterades i oktober förra året och utvecklingen har varit stark. Aktien har gått upp med 84 procent, från 45 kronor till 82,66 kronor.

Rusta är en ledande aktör på den nordiska lågprismarknaden med över 200 varuhus i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. De fysiska varuhusen kompletteras med Rustas onlineförsäljningskanal, Rusta Online, i Sverige och Finland. Rusta erbjuder ett brett men noga utvalt sortiment av hem- och fritidsprodukter, med god kvalitet till låga priser. Rusta har fler än 4 000 anställda och har sitt huvudkontor i Upplands Väsby.

Rusta AB

Rusta är en känd varuhuskedja vars idé är att erbjuda ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem-, och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna.