Olja och mikrovågor på investerarmöte

Måndag den 11 februari klockan 18:00 är det investerarmöte i Stockholm. Kvällens stora gäst är Torbjörn Iwarson, råvaruchef på SEB, som kommer att tala om oljemarknaden. Temat fortsätter med oljebolaget Swede Resources och går sedan över till elektronikbranschen med Sivers IMA.

[b]Torbjörn Iwarson[/b], en av Sveriges ledande experter på råvarumarknaden, kommer och talar om oljemarknaden och oljeinvesteringar. Torbjörn är råvaruchef på SEB och har skrivit ett flertal böcker om råvarumarknaden och investeringar.

[b]Swede Resources[/b], ett svenskt oljebolag med tillgångar i USA och Ungern, kommer och presenterar sin verksamhet. Swede Resources är ett bolag som producerar olja och naturgas i politiskt stabila regioner. Företaget ökar nu sina insatser på High Island, Texas, USA.

[b]Sivers IMA[/b] är en ledande Europeisk utvecklare och leverantör av produkter som bl a används till radiolänkar inom mobil kommunikation, radarsensorer och testutrustningar.

Det bjuds på kaffe och smörgås.

Tid: Måndag 11 februari klockan 18:00
Plats: Bygdegården Anna Whitlock, Eriksbergsgatan 8 A, Stockholm – [u][url=https://maps.google.se/maps?q=Eriksbergsgatan+8+A,+Stockholm&hnear=Eriksbergsgatan+8A,+114+30+Stockholm&gl=se&t=m&z=16]Karta[/url][/u]
Anmälan: [email protected]

Mötet är gratis, men boka plats genom att maila ovanstående epostadress.

Masify Capital AB

Masify Capital ska bedriva investeringsverksamhet. Masify Capital AB hette tidigare MedClair International AB. MedClair International AB hette tidigare U.S. Energy Group AB. U.S. Energy Group AB hette tidigare Swede Resources AB.