Ola Rollén i centrum för flera IPO:s

IPO på Nasdaq

Ola Rollén ska göra en IPO med sitt Greenbridge, vald till styrelseordförande för Neo4j som ska göra en IPO på Nasdaq. Ytterligare två portföljbolag siktar på IPO.

Ola Rollén driver det egna investeringsföretaget Greenbridge och har sedan en längre tid tillbaka planerat för en IPO. Idag berättade han att Greenbridge arbetar i full fart för att notera aktierna på First North under 2024.

Ola Rollén blev idag även vald till styrelseordförande för Neo4j, det företag som grundats av svenskar och är ledande på grafdatabaser. Greenbridge har tidigare investerat i Neo4j och är en av de stora ägarna med 21 procent av aktierna. I samband med att han blev vald till styrelseordförande så berättade han även att Neo4j ska göra en IPO på Nasdaq så fort IPO-fönstret är öppet. Neo4j för samtal med flera banker men har ännu inte valt rådgivare.

Två av Greenbridge andra innehav siktar dessutom på IPO:s säger Ola Rollén i en intervju med Bloomberg. Dels det Brasilianska mjukvarubolaget Nstech FS som siktar på Nasdaq år 2025 och dels Divergent Technologies som gör 3D-printade strukturer för bilar och flyg.

Greenbridge

Greenbridge är ett investeringsbolag som drivs av Ola Rollén.