Aktietorgsföretaget som är näst störst i världen

Aktietorgsföretaget 203 Web Group växer snabbt och har skapat världens näst största receptsajt med 36 miljoner besökare varje månad, och det är bara början.

203 Web Group är ett av få rena internetföretag som är noterade i Sverige. Efter att ha haft en hel portfölj av intressanta webbtjänster så är det receptsajten myTaste som har tagit företaget till en helt ny nivå. myTaste har idag omkring 36 miljoner besökare per månad och varje dag väljer 20.000 personer att bli medlemmar. Det har gjort att myTaste nu är den näst största matsajten i världen och 203 Web Group siktar på att göra den till den största.

I videon nedan presenterar VD Christoffer Johansson och grundaren Andreas Friis företagets verksamhet och utveckling. Presentationen gavs i veckan på Webbdagarna i Stockholm.

203 Web Group tillbaka på scen tillsammans med Truecaller för att prata om tillväxt.

Mer från Webbdagarna: Konga, Afrika, e-handel och Kinnevik

Speqta AB

Speqta är ett digitalt mediehus som äger och driver ett internationellt annonsnätverk samt ett antal digitala produkter och tjänster inom prestationsbaserad marknadsföring. Bolaget har två affärsområden, Speqta Shopping samt Speqta Food & Beverage.. Speqta AB hette tidigare myTaste AB. myTaste AB hette tidigare 203 Web Group AB. 203 Web Group AB hette tidigare PRODUKTION203 Media AB. PRODUKTION203 Media AB hette tidigare Findads AB.