Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

17 december 2022

NOTE är redo för 2023, köprekommendation för aktien

NOTE är redo för 2023, köprekommendation för aktien


Avslutningen på 2022 ser ut att bli stark och utsikterna för 2023 är bra. Affärsvärlden ger en köprekommendation till NOTE-aktien.


Affärsvärlden skriver i en analys på fredagen att NOTE bygger vidare inför 2023. På kapitalmarknadsdagen i veckan stod det klart att avslutningen på 2022 ser ut att bli stark och att utsikterna för 2023 är bra trots att det är något osäkert vad som händer med konjunkturen.

"Note-aktien är ned 21 procent från årsskiftet. Givet en multipel på 13 gånger rörelsevinsten finns cirka 26 procent uppsida på sikt. Vi behåller aktien i Afv-portföljen tills vidare"

Affärsvärlden upprepar sin köprekommendation för aktien.


Läs även: Jätterea på fastighetsbolaget som har fastigheter med framtiden för sig

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Tendo lanserar mot en bredare marknad

Tendo lanserar mot en bredare marknad

Tendo är ett medicintekniskt bolag som utvecklar medicintekniska robotiserade hjälpmedel till personer med funktionsnedsättningar i händerna. Bolagets första produkt, Tendo OneGrip, är en handske med integrerat exoskelett som ger styrka och rörlighet i händerna till personer med begränsad, eller saknad handfunktion till följd av en ryggmärgsskada. Här blir Tendo´s VD Sofie Woge intervjuad om verksamheten. Frågorna handlar om affärsplan, positionering, tillverkningsavtal, emissionen och varför investerare bör titta närmare på Tendo.

Följ oss