Media and Games Invest får köprekommendation

Media and Games Invest fick en köprekommendation av GBC idag och aktien steg idag 13,3 procent.

Media and Games Invest parallellnoterades nyligen på First North. Idag fick aktien en köprekommendation av GBC med en riktkurs på 2,95 euro. Det kan jämföras med att aktien igår stängde på 1,32 euro i Tyskland. I Sverige gick aktien idag upp 13,3 % och stängde på 14,9 kr. Det var på slutet av handelsdagen som aktien steg mest och köpen på First North verkar till stor del ha gjorts via Instinet.

Om det var GBCs köprekommendation som fick aktien har vi ingen koll på. Rekommendationen bestod av köprekommendation och riktkurs, samt en skriftlig intervju med vd. Finns som pdf här

 

Verve Group SE

Verve är ett digitalt medieföretag som tillhandahåller AI-drivna mjukvarulösningar för annonsering. Verve matchar global annonsörsefterfrågan med utgivarnas annonsutbud och förbättrar resultaten genom förstapartsdata från sitt eget innehåll. En mindre andel av bolagets verksamhet är inom gaming. Verve Group SE hette tidigare Media and Games Invest SE. Media and Games Invest SE hette tidigare Media and Games Invest plc.