Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

17 november 2019

Marknadsplats för avfall, cloud-lagring och onlineapotek mot notering

Marknadsplats för avfall, cloud-lagring och onlineapotek mot notering


Kollect on Demand från Irland, långköraren Divio och online-apoteket MEDS ska noteras.


Kollect on Demand - Ett irländskt företag som driver en online-marknadsplats för avfallshantering som kopplar samman de som vill bli av med avfall med aktörer som vill frakta bort avfall. Ska notera sig på First North kring årsskiftet.

Divio - Divio erbjuder tjänster och verktyg för Django och django-CMS som låter byråer, utvecklare och organisationer bygga kvalitativ närvaro på webben. Har varit på gång med en notering i två år, men nu har bolagets nya vd berättat att First North-noteringen ska ske i början av december.

MEDS - Ett online-apotek som säljer receptbelagda och receptfria läkemedel. Bland investerarna finns bland annat Richard Båge, Michael Storåkers, Inbox Capital, Felix Hagnö, Robin Ramm-Ericson och Gustaf Hagman. Enligt Affärsvärldens ryktessida så är MEDS på väg till börsen.


Läs även: Ett listbyte, en notering och en häftig framtida kandidat

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Detta är Ependion

Detta är Ependion

Ependion, som tidigare hette Beijer Electronics Group, är en växande global teknikkoncern som erbjuder digitala lösningar för säker kontroll, styrning, visualisering och datakommunikation för industriella tillämpningar i miljöer där tillförlitlighet och hög kvalitet är kritiska faktorer. Bland kunderna finns några av världens ledande företag. Ependion består av självständiga affärsenheter och har en omsättning på över 2,1 miljarder kronor 2022 samt dryga tusentalet medarbetare. Ependions VD Jenny Sjödahl presenterar verksamheten.

Följ oss