Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

28 augusti 2017

Intervju med det XSpray Pharma - det glödheta företaget som står inför notering

Intervju med det XSpray Pharma - det glödheta företaget som står inför notering


Intervju med XSpray Pharma som står inför en notering på First North. Intresset för bolagets nyemission är stort bland institutioner, då bolagets unika teknik befinner sig i en gynnsam patentsituation.


För knappt ett år sedan kunde Nyemissioner.se avslöja att XSpray Pharma planerade att notera sig under 2017 och för en och halv månad sedan kunde vi berätta att intresset för bolagets emission var stort bland både institutioner och befintliga ägare. Emissionen var vid den tidpunkten redan övertecknad. Institutionerna fick dock inte ta hela emissionen, en mindre del hade reserverats för allmänheten då företaget ska noteras på First North den 28 september. Den aktuella emissionen pågår t o m den 11 september.

Nedan är en intervju med XSprays vd Per Andersson som svarar på frågor om bolagets verksamhet, en verksamhet som har en mycket gynnsam patentsituation på en marknad som växer kraftigt.

Av: Redaktionen Nyemissioner.se

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

IPO-intervju med vd för Norditek

IPO-intervju med vd för Norditek

Norditek är ett miljöteknikbolag med fokus på mobila och flexibla återvinningsanläggningar inom segmenten avfall, grus och berg och biomassa. Företaget gör nu en IPO på First North. Här blir vd Daniel Carlberg intervjuad om verksamheten.

Följ oss