Företaget på First North går från sophantering till investeringsföretag med fokus på Irland

Kollect on Demand på First North förvandlas från sophanteringsföretag till investeringsföretag med namnet Mashup Ireland. Det som inte förändras är att verksamheten fokuserar på Irland.

Kollect on Demand (som ska byta namn till Mashup Ireland) är det Irländska företaget verksamt inom sophantering som noterades på First North år 2019. Det gick inte vidare bra och därför gjorde man under våren 2024 ett omvänt förvärv av en fastighet på Irland med ett bygglov för en återvinningsanläggning samt för en tillhörande solcellspark.

Nu har nästa förändring gjorts. Den 27 juni 2024 togs beslut om att bolagets verksamhet ska vara att investera i små och medelstora bolag i Irland. Och idag meddelades att man investerar i två bagerier som är kända för sina tårtor.

Det är en klart spretig investeringsportfölj bolaget har idag. Tvåstegsförvandligen verkar dock ha gjort att bolaget slapp genomgå en ny noteringsprocess.

Kollect on Demand Holding AB

Kollect on Demand (u.n.ä. till Mashup Ireland) investerar i små och medelstora bolag som huvudsakligen har verksamhet i Irland.