Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

28 november 2022

Fem aktuella listbyten

Fem aktuella listbyten


Fem företag som byter marknadsplats inom kort är Bioextrax, Flowscape, Agtira, Viking Supply Ships och Embracer Group.


Bioextrax - Utvecklar och licensierar ut en teknologiplattform som med bakterier omvandlar organiskt avfall till värdefulla material som bioplast, djurfoder och fibrer. Gjorde nyligen en företrädesemission och byter nu som planerat lista från Spotlight till First North. Första dag på nya listan är 29 november.

Flowscape - Gör någonting inom IoT-sensorer på kontor. Byter nu lista från Spotlight till First North. Första dag på nya listan är 1 december.

Agtira - Utvecklar, uppför och driver anläggningar för odling av grönsaker och fisk inomhus. Meddelade i mitten av månaden att de planerar att byta lista från NGM Nordic SME till First North innan november är slut.

Viking Supply Ships - Ett världsledande bolag inom offshore- och isbrytartjänster, med verksamhet huvudsakligen i de arktiska och sub-arktiska områdena. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholms huvudlista men styrelsen anser att First North passar bolaget bättre och den 15 december är det dags.

Embracer - Det stora och välkända gamingbolag har sedan 2016 varit noterat på First North, men innan året är slut så ska flyttlasset ha gått till Nasdaq Stockholms huvudlista.


Läs även: Zeptagram - investeringsplattform för musikrättigheter närmar sig en notering

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Fastpartner har byggt upp likviditet

Fastpartner har byggt upp likviditet

Fastpartners VD Sven Olof Johansson berättar att man har byggt upp likviditet för att kunna ta hand om alla sina obligationsförfall under de kommande tre åren.

Följ oss