Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

5 oktober 2015

Fastigheter, it-säkerhet, ehandel, VR och läkemedel ska noteras

Fastigheter, it-säkerhet, ehandel, VR och läkemedel ska noteras


Företag som närmar sig notering av sina aktier är Norrporten, Cognosec, Sleepo, Fasout och Pharmalink. Där Norrporten blir en av årets största börsnoteringar.


Norrporten - Redan i februari skrev vi om att det stora fastighetsbolaget Norrporten planerar att börsnotera sig. Nytt är att SvD har fått information från välunderrättade källor att en börsnotering nu är mycket nära. Med fastigheter värda 25 miljarder så blir detta en av de större börsnoteringarna.

Cognosec - Ett globalt it-säkerhetsföretag som erbjuder heltäckande säkerhetslösningar för att motverka it-brott. Bolaget har ett erbjudande i marknaden med teckningstiden till den 23 oktober och noterar sig efter det på First North.

Sleepo - En e-handlare med ett brett utbud av sängar, möbler och heminredning. Noterar sig på Aktietorget i december.

Fastout - Vi har tidigare rapporterat att bolaget som är verksamt inom interaktiva vyer sannolikt ska notera sig. Det är nu bekräftat att det ska ske innan året är slut.

Pharmalink - Säljer läkemedel inom anestesi och dialys. Har precis tagit in 100 Mkr och siktar på en börsnotering under 2016.

Läs även: Mejeri, tidvattenkraft, båttvätt och tinnitusprodukter ska noteras

Av: Andreas Poike

Sök nyheter

Senaste nyheter

Senaste videoklippet

Eco Wave Power - Intervju inför notering

Eco Wave Power - Intervju inför notering

Intervju med Inna Braverman, vd för Eco Wave Power som är verksamt inom vågenergi. Bolaget är baserat i Israel och ska nu göra en IPO på First North.

Följ oss