Ecoclime ökar försäljningstakten

Ecoclime gör just nu en nyemission för att skala upp takten på försäljningen. Vid en presentation i veckan stod det klart att affärerna redan har fått en rejält fart.

Ecoclime är företaget som erbjuder en helt nyskapande lösning för komfortkyla, som ger en kombination av högre komfort, lägre energiförbrukning och det till en lägre kostnad. Utveckling och testning har företaget bakom sig, nu ligger allt fokus på försäljning. De första serieleveranserna på 2800 kvadratmeter inleddes till Arcona i juni förra året på Kungsholmen i Stockholm, vilket kunden sedan dess har utökat med ytterligare 8000 kvadratmeter.

I onsdags presenterade sig företaget i Stockholm och kunde då meddela att de tidigare i veckan blivit inbjudna till projekt nummer två, där företaget nu sätter igång med att projektera 10.000 kvadratmeter i det gamla Securitashustet vid Torildsplan i Stockholm. Vidare har företaget i veckan nått en överenskommelse med ett företag i Umeå om att projektera 9000 kvadratmeter, i en första etapp.

Ecoclime har de senaste veckorna haft möten med flera större fastighetsbolag de senaste veckorna och fler möten kommer att hållas de kommande veckorna. Även om företaget fokuserar på Sverige just nu så har samtal även hållits om ett utländskt projekt.

Som Ecoclimes VD Lennart Olofsson något återhållsamt uttryckte det på presentationen i onsdags, “Man kan säga att vi är hyfsat på gång…”

Hela presentationen filmades och kan ses här. Företaget gör en nyemission med teckningstid till och med 10 december inför sin notering på Aktietorget.

Ecoclime Group AB

Ecoclime är en grupp bolag verksamma på områdena inomhusklimat, recirkulering av energi med minimering av växthusgasutsläpp samt optimering av fastighetsdriften. Ecoclime Group AB hette tidigare Ecoclime Comfort Ceilings AB.