Christer Gardell har köpt den rekommenderade aktien G4S

Cevian med aktivisten Christer Gardell flaggade idag för att de köpt 5,1 % av aktierna i säkerhetsföretaget G4S. En av de sex aktier som nyligen rekommenderades.

[u][url=http://nyemissioner.se/nyhet/sex_bra_brittiska_aktier_att_investera_i/180]För knappt två veckor sedan skrev vi om sex bra brittiska aktier att investera i enligt Forbes[/url][/u]. Nu har det hänt något i en av dess aktier och det med en stark svensk koppling. Det är Christer Gardells [b]Cevian[/b] som idag flaggade att de köpt 5,1 % av aktierna i säkerhetsföretaget [b]G4S[/b].

Cevian och Christer Gardell är aktivistinvesterare som när de tar en position brukar vilja ha plats i styrelsen för att kunna påverka företagen att genomföra saker som de anser kan förbättra verksamheten och synliggöra värden för aktieägarna. Det finns alltså anledning att hålla ett extra öga på G4S framöver.

Läs även: [u][url=http://nyemissioner.se/nyhet/christer_gardell_spaar_ljus_framtid_foer_cevians_aktieinnehav/120]Christer Gardell spår ljus framtid för Cevians aktieinnehav[/url][/u]