Aktier mot notering och listbyte

Aktier mot nynotering, flytt till Stockholmsbörsen och steget ner till First North. Från guld och olja till läkemedel.

[u][url=http://nyemissioner.se/planerad-notering/guldadam_holding_ab/1080]GuldAdam[/url][/u] – Ett av nordens största gulduppköparföretag planerar att lista sina aktier på Aktietorget innan sommaren.

[u][url=http://nyemissioner.se/planerad-notering/diamyd_therapeutics_ab/1062]Diamyd[/url][/u] – Det börsnoterade och havererade Diamyd Medical knoppar av sin operativa verksamhet via Diamyd Therapeutics, som ska listas på First North. Observera att det avknoppade bolaget sedan kommer att ta över namnet Diamyd Medical.

[u][url=http://nyemissioner.se/planerad-notering/mertiva_ab/1081]Mertiva[/url][/u] – När börsnoterade Diamyd Medical delat ut sin operativa verksamhet så byter företaget namn till Mertiva och planerar att flytta från Stockholmsbörsen till Aktietorget. Större delen av kassan planerar företaget att dela ut. Sedan återstår aktieinnehav i två företag.

[u][url=http://nyemissioner.se/planerad-notering/tethys_oil_ab/1000]Tethys Oil[/url][/u] – Det framgångsrika oljebolaget har nu växt så mycket att det den 2 maj flyttar från First North till den riktiga börsen.

[u][url=http://nyemissioner.se/planerad-notering/nefab/911]Nefab[/url][/u] – Nordic Capital sägs ha arbetat för en notering av Nefab under längre tid. Men åsikten ska vara att marknaden fortfarande är för instabil och planerna har därför skjutits till hösten.

Läs även: [u][url=http://nyemissioner.se/nyhet/fyra_aktier_mot_notering/142]Fyra aktier mot notering[/url][/u]

GuldAdam Holding AB

GuldAdam köper guld, silver och platina i form av gamla smycken etc från privatpersoner i Skandinavien, via butiker, möten och post.