Nyemission i

Stillfront Group AB

Ej tillgängligt

Stillfront utvecklar och publicerar spel. Bolaget är en koncern som med en diversifierade spelportfölj med fokus på free to play.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Företrädesrätt 3:10. Aktieägare erhåller en (1) teckningsrätt för varje innehavd aktie. Tio (10) teckningsrätter berättigar till teckning av tre (3) nya aktier.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Stillfront köper Six Waves för en total initial köpeskilling om 201 miljoner USD och för att finansiera den affären gör företaget en företrädesemission på ca 2 miljarder kronor.

Uppdatering: Den största aktieägaren i Stillfront, Laureus Capital GmbH (”Laureus”), har åtagit sig att teckna aktier motsvarande sin pro rata-andel av Företrädesemissionen. Laureus har också åtagit sig att garantera upp till 300 miljoner SEK (minus det belopp som omfattas av Laureus teckningsåtagande) av Företrädesemissionen. Därtill har flera större institutionella aktieägare i Stillfront uttryckt sitt stöd för Företrädesemissionen varav Swedbank Robur Fonder, AMF Pension & Fonder och TIN Fonder har lämnat avsiktsförklaringar om att teckna nya aktier motsvarande sina respektive pro rata-andelar av Företrädesemissionen. Laureus åtaganden, tillsammans med nämnda avsiktsförklaringar, omfattar totalt 28,5 procent av Företrädesemissionen.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Stillfronts aktie får en köprekommendation av Affärsvärlden

Affärsvärlden har tittat närmare på gamingbolaget Stillfront som har fått se sin aktie slaktas. Risken är hög, men potentialen är högre.

Stillfront är en uppköpskandidat säger Goldman Sachs

Efter Microsofts uppköp av Activision Blizzard kan fler uppköp komma enligt Goldman Sachs. Hög sannolikhet att Stillfront köps upp.

Stillfront får köprekommendation av Nordea

Nordea återupptog under torsdagen sin bevakning av Stillfront och gav i en analys en köprekommendation till aktien med en riktkurs på 940 kr.

Stillfront får en köprekommendation av Kepler Cheuvreux

Stillfront har gjort ett stort förvärv i form av Storm8 och det anser Kepler Cheuvreux ger aktien ytterligare uppsida och ger en köprekommendation till aktien.

Stillfront får köprekommendation av Dagens Industri

I dagens utgåva av Dagens Industri får spelföretaget Stillfront en köprekommendation.

Stillfront får köprekommendation av Pareto Securities

Spelutvecklingsföretaget Stillfront får köprekommendation av Pareto Securities. Ny högre riktkurs efter bättre utveckling för Call of Wars.