Nyemission i

Prostatype Genomics AB

Prostatype Genomics unika system identifierar det genetiska fingeravtrycket för prostatacancer genom att mäta information från cancerstamcellernas gener i det vävnadsprov (biopsi) som redan erhållits i samband med att patienten diagnostiserats. Genom att kombinera det genetiska fingeravtrycket med övrig information från diagnosen beräknas en så kallad P-score. Prostatype Genomics AB hette tidigare Chundsell Medicals AB.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

En (1) unit består av en (1) aktie och en (1) teckningsoption av serie TO 1. Teckningsoptionerna emitteras vederlagsfritt.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Prostatype Genomics noteras på First North den 27 oktober 2020.

Cirka 27,2 MSEK av emissionen omfattas av teckningsåtaganden, vilket motsvarar cirka 72 procent av den totala emissionsvolymen.

I januari/februari 2022 kan Bolaget tillföras ytterligare cirka 42,3 MSEK i det fall att samtliga vidhängande vederlagsfria teckningsoptioner nyttjas.

Innehavaren ska äga rätt att för varje teckningsoption (TO1) teckna en (1) ny aktie i bolaget, till en teckningskurs om 10,90 kronor per aktie kontant. Teckning av aktier med stöd av teckningsoptioner kan äga rum under tiden från och med den 27 januari 2022 till och med den 17 februari 2022.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Prostatype Genomics IPO för den spekulative

Prostatype Genomics gör en IPO på First North. Affärsvärlden har gjort en analys och kommer fram till att erbjudandet inte innehåller någon rabatt och främst är till för den spekulativa investeraren.

Sju nya noteringar i närtid

Sju företag som ska notera sina aktier i närtid är Implantica, Readly, ES Energy Save, LifeClean, GPX Medical, Curasight och Prostatype Genomics.

Chundsell Medicals tar in 5 MSEK för utveckling av nytt prostatacancertest

Chundsell Medicals, som har utvecklat cancerdiagnostiktestet Prostatype, har tagit in 5 miljoner kronor till utveckling av en CE-godkänd produkt. Bakom investeringen står både nationella och internationella affärsänglar samt Innovationsbron.