Nyemission i

Nelly Group AB

Nelly Group är ett e-handelsföretag som driver nelly.com som är ett av Nordens starkaste modevarumärken för unga kvinnor samt nlyman.com. Nelly Group AB hette tidigare Qliro Group AB. Qliro Group AB hette tidigare CDON Group AB. CDON Group hette tidigare MTG Internet Retailing.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Företrädesrätt 1:2.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Pris och företrädesrättsvillkor har ännu inte presenterats.

CDON Group AB byter i samband med nyemissionen även namn till Qliro Group AB.

Uppdatering: Pris och villkor har presenterats. Kinnevik tecknar sin del och garanterar resten av emissionen.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Pekar ut aktier

Fem bra aktier enligt Börsveckan

Börsveckan har denna gång analyserat nio företag och hela fem aktier får köprekommendationer. De övriga fyra får avvakta-rekommendation.

Börsveckans analytiker ger köp- och säljrekommendationer

Börsveckan har i sin aktuella utgåva tittat närmare på ett antal aktier och ger köprekommendation till Coor och Svedbergs samt en säljrekommendation till Nelly.

Åtta aktier med stor potential

Listan på de åtta aktier som har högst potential, enligt en sammanställning gjord av Factset på vad analytikerna i genomsnitt har för riktkurser. I toppen hittar vi CDON och Elekta, två aktier där åsikterna ofta går isär. Vi hittar även BE Group som precis har genomfört en nyemission.

Aktier i småbolag analyserade

Aktier i småbolag analyseras. MTG, Axis, Cdon och Betsson, samt Transcom och Clas Ohlson. Samt marknaden i allmänhet för smallcap-företagen.

CDON Group – Nyemission, uppköp, uppdelning eller…?

Ehandelsgruppen CDON Group har flera bra företag, men just CDON-verksamheten har problem och drar ner helheten. Nyemissioner.se tittar på de olika vägarna framåt.

Marknaden och företagen inom ehandel analyserade

Ehandel är hetare än någonsin och Kinnevik med sitt Rocket Internet och Zalando har fått se sin aktiekurs lyfta ordentligt. Samtidigt finns det ett högst bergränsat antal noterade alternativ. Jonas Elofsson och Charlotte Stjerngren går igenom marknaden och företagen.