Nyemission i

Iconovo AB

Ej tillgängligt

Iconovo utvecklar inhalatorer som kan användas mot astma, KOL och andra sjukdomar och licensierar ut de patenterade produkterna till läkemedelsbolag som arbetar med utveckling av generika.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Prospekt

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Riktad till de befintliga aktieägarna Gerald Engström (genom Färna Invest), Fjärde AP-fonden, Andra AP-fonden, Cicero Fonder, Mats Leander och Jan Karlander. Samt till nya investerarna Landia, Bolite, Akonit, Jacob Grapengiesser och Gerhard Dal.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

”Nyemissionen har genererat ett stort intresse från nya investerare och befintliga aktieägare, vi tackar för förtroendet och riktar blickarna framåt mot ett spännande år för Iconovo. Att kunna genomföra en riktad nyemission i ett tufft klimat på kapitalmarknaden ser vi som ett tydligt kvitto på attraktiviteten i vår strategi för att utveckla Iconovo till ett bolag med snabb försäljningstillväxt och hög lönsamhet. Strategin för Iconovo är klar och med stark kassa kan vi fokusera på att lyckas med de viktiga affärer som vi har som mål att nå den närmsta tiden.” - Johan Wäborg, verkställande direktör i Iconovo

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Ingen nyhet kopplad till Iconovo AB hittades