Nyemission i

Clean Industry Solutions Holding Europe AB

Ej tillgängligt

Clean Industry Solutions är ett holdingbolag som äger Industrial Solar och SolarSpring i Tyskland. Bolaget är en leverantör av anpassade kolfria energisystem för industrikunder världen över baserat på en bred portfölj av solenergiteknologier och kompletterande tekniker. SolarSpring erbjuder lösningar för vattenrening med fokus på termisk driven membrandestillation för resursåtervinning och avloppsrening i industrin. Clean Industry Solutions Holding Europe AB hette tidigare Industrial Solar Holding Europe AB.

Emissionsfakta

Teckningsperiod

Teckningskurs

Poststorlek

Värdering

Lista

Emissionsbelopp

Villkor

Företrädesrätt 1:2. För varje befintlig aktie kommer en (1) teckningsrätt att erhållas. Två (2) teckningsrätter berättigar innehavaren att teckna en (1) ny aktie.

Datum

Avstämningsdag

Likviddag

Mer information

Den första handelsdagen för Industrial Solars aktie på Spotlight Stock Market är preliminärt den 15 januari 2018.

Håll dig uppdaterad med det senaste inom nyemissioner

Nyheter

Clean Industry Solutions skriver avsiktsförklaring på 5 miljoner euro

Clean Industry Solutions dotterbolag Industrial Solar har undertecknat en avsiktsförklaring med KEBE, en av Europas ledande tillverkare av takpannor, gällande ett heltäckande kontrakt om leverans av ett solprocessvärmesystem med ett ordervärde på 5 miljoner euro.

Tre mindre och en riktigt stor företrädesemission

Securitas gör en företrädesemission på 9,6 miljarder kronor. Pharmiva, Clean Industry Solutions och Eurocine gör mindre företrädesemissioner.