Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Börsnotering i United Sun Systems Sweden AB
United Sun Systems Sweden AB

United Sun Systems Sweden AB
Kungsgatan 48 A
411 15 Göteborg

Hemsida:

www.unitedsunsystems.com

Verksamhet:

United Sun Systems är ett solenergiföretag som kombinerar en CSP-parabol med en stirling-motor som gör elektricitet av värmen. Ett termiskt batteri samt gasbrännare ingår även i systemet för att skapa elektricitet när solen inte lyser.

Ägare:

Grundaren Lars Jacobsson 70 %, Övriga (40 ägare) 30 %.

Lista:

First North

Status:

Inställd

Tid:

Tredje kvartalet 2018

Värdering:

Övrigt:

I mitten av februari 2018 skriver DI som har pratat med grundaren Lars Jacobsson att United Sun Systems ska notera sig på First North under andra kvartalet 2018.

Uppdatering: I mitten av maj 2018 säger Lars Jacobsson, som är grundare och vd, att de i samråd med sina rådgivare skjutit på tidsplanen för noteringen från andra till tredje kvartalet då det varit lite turbulent på börsen under våren. Huvudspåret är First North.

Uppdatering: I mitten av oktober 2018 säger vd Lars Jacobsson att planerna på en börsnotering har lagts ner, även om han inte utesluter en börsnotering längre fram. Han säger att bolaget efter positiv uppmärksamhet från USA:s energidepartement så har de blivit kontaktade av investerare, stora energi- och teknikbolag och aktörer i fordonsindustrin. Han bedömer att företaget nu kan hitta finansiering utanför börsen, som kan handla om riskkapital och/eller statligt stöd.

Uppdaterat: 2018-10-15

Nyemissioner

Inga tidigare nyemissioner finns.

Noteringar
Nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om aktier, nyemissioner och börsnoteringar.

Följ oss